Hoe installeer ik de nieuwste versie?

Versie

Goed om te weten: in de App Store of Google Play Store zie je het nieuwste versienummer.

iOS / Apple

Update besturingssysteem van je smartphone of tablet
  1. Klik op ‘Instellingen’ op je smartphone op tablet
  2. Klik op  ‘Algemeen’
  3. Klik op ‘Software-update’
  4. Als er een nieuwe update beschikbaar is, dan zie je deze hier staan. Klik op ‘update’ om het downloaden van de update te starten. Klik vervolgens op ‘installeer'
  5. Na de installatie kun je de Meditation Moments App opnieuw proberen te updaten of te downloaden

Android (Samsung, Huawei, LG, Mi, etc.)

Update besturingssysteem van je smartphone of tablet
  1. Klik op ‘Instellingen’ op je smartphone op tablet
  2. Klik op  ‘Over deze telefoon’
  3. Klik op ‘Systeem updates’
  4. Klik op ‘Controleren op updates’
  5. Als er een nieuwe update beschikbaar is, dan zie je deze hier staan. Klik op ‘update’ om het downloaden van de update te starten. Klik vervolgens op ‘installeer’
  6. Na de installatie kun je de Meditation Moments App opnieuw proberen te updaten of te downloaden

Updaten van het besturingssysteem van Android kan op sommige toestellen net iets anders werken.