Kan ik mijn premium abonnement altijd annuleren?

Ja, je kunt je Meditation Moments Premium abonnement voor de einddatum opzeggen - dan wordt het niet automatisch verlengd.

Om je abonnement op te zeggen volg je de volgende stappen:

1. Ga naar ons accountbeheer systeem. (https://account.meditationmoments.com)
2. Login met jouw Meditation Moments account (het account waarop je het abonnement hebt afgesloten)
3. Klik in het menu op de link ‘Beheer abonnement’

Op de pagina beheer abonnement kun je jouw abonnement stopzetten. Je abonnement zal dan niet verlengd worden maar je kunt nog wel gebruik maken van de premium functies tot het einde van je huidige abonnementsperiode.

Let op: Indien je het abonnement in de iOS of Android app hebt afgesloten dien je het abonnement bij Apple of Google stop te zetten

. Als je het abonnement op een iOS-apparaat hebt gekocht:

1. Open de app ‘instellingen’
  2. Scroll naar  ‘iTunes Store en App Store’
  3. Klik op je Apple ID e-mailadres
  4. Selecteer ‘Toon Apple ID’ (hiervoor moet je wellicht inloggen)
  5. Klik op ‘Abonnementen’
  6. Selecteer het Meditation Moments
abonnement
  7. Klik op ‘Abonnement annuleren’ om ervoor te zorgen dat het abonnement niet meer verlengd wordt. Je hebt nog toegang tot de premium content tot het einde van je huidige abonnementsperiode.

Als je het abonnement op een Android-apparaat hebt gekocht:

1. Open de Google Play Store
  2. Open het (schuifmenu), door op het menu-icoontje (drie horizontale streepjes) te klikken.
  3. Klik op account en vervolgens op abonnementen
  4. Selecteer het abonnement dat je wilt stopzetten
  5. Druk op ‘stopzetten’

Hulp nodig? Mail ons op contact@meditationmoments.com