Ik heb geen toegang tot de Januari Challenge

Om toegang te krijgen tot de Januari Challenge, volg je deze stappen:

1. Zorg dat je de nieuwste update van de app hebt uit de App Store of Google Play Store.
    In dit artikel kun je lezen hoe je dat kan doen. Je kunt ook de app helemaal verwijderen, je toestel herstarten en de app opnieuw downloaden.
  2. Verander de taal van Nederlands naar Engels en weer terug.
    Je kunt de taal instellen via 'Profiel' - 'Instellingen' (het tandwieltje rechts bovenin de hoek) - 'Taal van de app'.
  3. Sluit de app volledig af (wegswipen uit je openstaande apps  of geforceerd afsluiten).
  4. Open de app opnieuw, ga naar de pagina ' Voor jou', scroll iets naar beneden om de Januari Challenge te openen.

Mocht het nog steeds niet werken na het doorlopen van bovengeoemde stappen en maak je gebruik van een Adblocker, VPN-verbinding, spamfilter en/of virusscanner? Schakel deze dan eens uit, sluit de app geforceerd af en open de app opnieuw. De Januari challenge zou nu wel zichtbaar moeten zijn op de pagina 'Voor jou'.

Lukt het onverhoopt nog niet, neem dan contact op met ons via de chat of stuur een mail naar contact@meditationmoments.com.