Kan ik Meditation Moments op mijn (Sonos) speakers streamen?

Sonos

Geluid streamen naar Sonos is mogelijk vanaf je iPhone. We ondersteunen Airplay 2, als je speaker dit ondersteunt kun je Meditation Moments streamen.

Dit geldt voor de nieuwste Sonos speakers, net als meeste 'slimme' speakers tegenwoordig.

Voor meer informatie over AirPlay zie ook: https://support.sonos.com/s/article/1230?language=nl_NL - in plaats van synchrone weergave.

Chrome Cast
Het is ook mogelijk om vanaf een Android telefoon audio te beluisteren via Google Home.
Audio casten vanaf een Android-apparaat:
  1. Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon of tablet verbinding heeft met hetzelfde wifi-netwerk als uw Chromecast Audio of speaker met Chromecast ingebouwd.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app
  3. Tik op het apparaat waarnaar u uw audio wilt casten.
  4. Tik op Mijn Audio Casten

Op deze website vind je meer informatie.

Daarnaast kun je ook altijd via Bluetooth je speaker koppelen en muziek/meditaties via die weg op je speakers afspelen voor Android geldt nu nog dat we geen Chrome cast ondersteunen. Dit zal rond mei / juni 2020 mogelijk zijn in een toekomstige update.