Kan ik Meditation Moments op mijn (Sonos) speakers streamen?

SONOS

Geluid streamen naar Sonos is momenteel alleen mogelijk vanaf je iPhone of iPad. We ondersteunen Airplay 2, als je speaker dit ondersteunt kun je Meditation Moments streamen.

Dit geldt voor de nieuwste Sonos speakers, net als meeste 'slimme' speakers

Voor meer informatie over AirPlay zie ook: https://support.sonos.com/s/article/1230?language=nl_NL - in plaats van synchrone weergave.

** Let op: Streamen naar Sonos wordt momenteel alleen ondersteund door iOS (iPhone/iPad). Het werkt niet voor Android-toestellen. **

Chrome Cast
Het is ook mogelijk om vanaf een Android telefoon audio te beluisteren via Google Home.
Audio casten vanaf een Android-apparaat:
  1. Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon of tablet verbinding heeft met hetzelfde wifi-netwerk als uw Chromecast Audio of speaker met Chromecast ingebouwd.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app
  3. Tik op het apparaat waarnaar u uw audio wilt casten.
  4. Tik op Mijn Audio Casten

Op deze website vind je meer informatie.

Daarnaast kun je ook altijd via Bluetooth je speaker(s) koppelen en de muziek en meditaties daarop afspelen.