Kan mijn werkgever zien welke content ik beluister?

Nee, jouw werkgever kan alleen zien dat je de app geactiveerd hebt door jouw naam en e-mailadres. Verder kan jouw werkgever algemene gebruikersdata zien van alle werknemers, zoals het gemiddelde aantal sessies, het aantal actieve werknemers en hoeveel uur de app gebruikt wordt per maand. De top 10 moods en de top 10 meditaties zijn alleen zichtbaar als er meer dan 25 gebruikers actief zijn per maand. Dit is om de privacy te waarborgen.