Wat is de prijs van een Meditation Moments Premium abonnement?

Om de meest recente prijzen te bekijken klik je op een premium meditatie in de app. Vervolgens zie je de verschillende prijsopties die we hanteren. Ook op onze website kun je de prijs vinden.

Zodra je ‘premium’ lid bent heb je toegang tot alle premium content in de app. Om direct een Meditation Moments Premium abonnement af te sluiten, of om te verlengen klik op:

https://www.meditationmoments.nl/premium/