Wat is de prijs van een Meditation Moments Premium abonnement?

De prijs voor een Premium jaarabonnement bedraagt € 49,99. Op onze website kun je lezen meer lezen over het Premiumabonnement. Om direct een Meditation Moments Premium abonnement af te sluiten of om te verlengen klik op: https://meditationmoments.nl/premium-abonnement

Je kunt ook een maand- of jaarabonnement afsluiten via Google Play Store en de App Store.

Met je Premiumaccount heb je toegang tot alle premium content in de app.

Twijfel je nog of je Premiumlid wilt worden? Je kunt de Premiumversie van de app 7 dagen geheel gratis en vrijblijvend uitproberen. Na de proefperiode wordt dit abonnement automatisch omgezet naar een gratis account.

Heb je nog vragen, neem contact op met één van onze medewerkers via de chat of stuur een mail naar contact@meditationmoments.com.