Hoe kan ik een cadeaubon verzilveren?

Gefeliciteerd!

Je hebt een bijzonder cadeau gehad, onbeperkte hoeveelheid momentjes rust en tijd voor jezelf.
Volg de onderstaande stappen om binnen enkele minuten toegang te hebben tot alle content in de app.

STAP 1. DOWNLOAD DE APP
Voordat je de cadeaubon kunt verzilveren, is het nodig om de app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Zoek op ‘Meditation Moments’ en klik op de app om deze te downloaden.

STAP 2. ACCOUNT AANMAKEN

Vervolgens dien je in te loggen.
Is dit de eerste keer dat je de app gebruikt? Maak een account aan door op ‘Begin hier’ te drukken.
Vul vervolgens je gegevens in om een account aan te maken. Dit is een gratis account.

Let op: Klik niet de optie 'In-app aankopen' aan, dan word je doorgestuurd naar de betaalde versie van de app, waardoor je je cadeaubon niet meer kunt gebruiken.

STAP 3. CADEAUBON VERZILVEREN

Nu je een Meditation Moments account hebt aangemaakt, is het tijd om dit account om te zetten naar een premium account.

Klik nu op ‘Waardebon verzilveren’, je komt dan op een pagina waar je kunt inloggen met het zojuist door jou aangemaakte Meditation Moments account (gebruik dus hetzelfde e-mailadres waarmee je jouw account hebt aangemaakt in de app).

Let op, je krijgt weer een nieuwe login-code; de code die je hebt gebruikt bij het aanmaken van het account kun je namelijk niet twee keer gebruiken.

Nadat je hebt ingelogd kun je vervolgens in het menu op ‘verzilver cadeaubon’ klikken. Vul hier de code van de cadeaubon in en klik op ‘verzilver’. Je bent nu Premium-member, je hebt nu toegang tot alle content van de app. Mocht je niet direct toegang hebben tot alle meditaties in de app, herstart dan de app.

CADEAUBON VERZILVEREN

STAP 4. CONTROLEER OF JE PREMIUM LIDMAATSCHAP IS GEACTIVEERD IN DE APP
Het laatste wat je nu nog mag doen, is checken of je Premium lidmaatschap is geactiveerd. Open hiervoor de app en ga naar het tabje ‘Profiel’. Onder jouw naam staat nu 'Premium'. Vanaf nu is alle premium content beschikbaar in de app.

** Een cadeaubon is 5 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.**

Hulp nodig? Stuur een mail naar contact@meditationmoments.com of chat met ons.