Kan ik de muziek onafgebroken beluisteren?

Ja, het is zeker mogelijk om met de iOS en Android app de muziek onafgebroken te beluisteren. Als je muziek afspeelt staat er onderin een 'repeat' icoon dat je kunt aanklikken.

Afhankelijk van hoe vaak je daarop klikt wordt de muziek herhaald, of er wordt aan het einde van de track automatisch een volgend nummer afgespeeld.

Heeft dit jouw vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem ontstaan met het verzenden van jouw feedback

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op