Hoe kan ik een meditatie delen?

Een meditatie delen is eenvoudig en is mogelijk met zowel een gratis als een premium account.

Hoe werkt het?

• Open de meditatie die je wilt delen.
  • Klik op de drie stipjes rechtsboven.
  • Klik op 'delen'.
  • Kies op welke manier jij de meditatie wilt delen via social media.

Na het delen kom je automatisch weer terug bij de meditatie die je zojuist gedeeld hebt.

• Let op: als de ontvanger de app nog niet heeft, kan hij deze downloaden in de Google Play Store of de App Store en een account aanmaken om de meditatie te beluisteren. Zie dit artikel over hoe je de app kunt downloaden.

• Als je een premium meditatie doorstuurt, maar de ontvanger heeft alleen toegang tot de gratis versie van de app, kan de meditatie niet worden afgespeeld.