Ik heb een andere vraag

Als je de Meditation Moments App al hebt gedownload, kunnen we je het beste helpen als je vanuit de app het contactformulier invult. Onze medewerkers weten dan direct welk account van jou is en welke versie van de app je gebruikt. Het contactformulier in de app vind je onder de knop ‘FAQ, Contact & Suggesties’ op het profielscherm.

Mocht je de app nog niet hebben en heb je toch een vraag, mail ons dan via: contact@meditationmoments.com

** Wij zijn via de chat, via mail of via een in-app bericht te bereiken **

Our app is now available in English as well. You can visit our English website for more information about the app. You can also contact us at service@meditationmoments.com, or you can chat with one of our helpdesk employees.