Ik kan niet meer inloggen, wat nu?

We hebben een update in de Google Playstore gezet waarmee je de Meditation Moments App update naar de meest recente versie. Eventuele inlog problemen zouden moeten zijn verholpen.

Mocht dat nog niet werken kun je ook even de app helemaal verwijderen en opnieuw installeren waarna de problemen sowieso opgelost zouden moeten zijn.

Sorry voor het ongemak, als het nog steeds niet lukt om in te loggen dan horen we het graag.