Ik kan niet meer inloggen, wat nu?

Om in te loggen in de Meditation Moments app of op je account via de website heb je het e-mailadres nodig waarmee je je (Premium) account hebt aangemaakt.

Mocht je met het verkeerde e-mailadres zijn ingelogd, log dan uit en dan opnieuw in met het juiste e-mailadres. Je ontvangt dan een 4-cijferige code in je mailbox (check ook je Spam). Vul deze code in op de app en/of je account op de website en je bent weer ingelogd.

Mocht dat niet werken, dan kun je het beste de app helemaal verwijderen, je toestel opnieuw opstarten en de app opnieuw installeren.

Ben je vergeten met welk e-mailadres je toegang hebt tot je (Premium) account? Neem dan met ons contact op via de chat of stuur een mail naar contact@meditationmoments.nl