Ik kan niet meer inloggen, wat nu?

Om in te loggen op de app via je telefoon en/of tablet of op je account via de website heb je je e-mailadres nodig waarmee je je (Premium) account hebt aangemaakt.

Mocht je per ongeluk met het verkeerde e-mailadres zijn ingelogd, log dan uit en dan opnieuw in met het juiste e-mailadres. Mocht dat niet werken, dan kun je het beste de app helemaal verwijderen, je toestel opnieuw opstarten en de app opnieuw installeren.

Ben je vergeten met welk e-mailadres je toegang hebt tot je (Premium) account, neem dan contact met ons op via de chat of stuur een mail naar contact@meditationmoments.com.