Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Je wachtwoord vergeten? Geen probleem!

Log in op de app met het e-mailadres waarmee je je account hebt aangemaakt. 
Je ontvangt een 4-cijferige code in je mailbox.
Voer de code in en je bent weer ingelogd in jouw Meditation Moments premium account.
Zie je de e-mail niet, check dan je spam en markeer de e-mail als "geen spam".

Lukt het toch niet om in te loggen, stuur een mailtje naar contact@meditationmoments.com. We helpen je graag. 


Heeft dit jouw vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem ontstaan met het verzenden van jouw feedback

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op