Mijn Meditation Moments Premium werkt niet

Je hebt je abonnement onlangs verlengd, maar je hebt nu geen toegang meer in de app tot de premium content. Hieronder een aantal suggesties waarmee je het probleem waarschijnlijk zelf kunt verhelpen.

1. Ben je met het juiste account ingelogd?

Dit kun je als volgt inzien in de app: Tik op het poppetje rechtsonder en ga naar je 'Profiel'. Tik daarna op het tandwieltje rechtsboven.

Je ziet helemaal onderaan met welk e-mailadres je bent ingelogd.

Klopt dit e-mailadres niet? Log dan uit en log vervolgens opnieuw in.

Lukt het niet om in te loggen? Dan raden we je aan de Meditation Moments app te verwijderen en opnieuw te installeren. Zie ook: Hoe installeer ik de nieuwste versie?

2. De app heeft niet doorgekregen dat je abonnement inmiddels is verlengd.

Als de eerste optie niet van toepassing is en je zeker weet dat je hetzelfde mailadres hebt gebruikt bij het verlengen van je abonnement, dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan bij het doorgeven aan de app dat je inmiddels weer premium lid bent.

Dit kun je eenvoudig oplossen door uit te loggen in de app (profiel -> instellingen -> uitloggen / afmelden) om daarna opnieuw in te loggen. Op dat moment haalt de app je profiel opnieuw op en ziet de app waarschijnlijk dat je weer toegang hebt tot de premium meditaties.

3. Als nog niet is opgelost: stuur ons een mail!

Dat kan via contact@meditationmoments.com of anders  vanuit de app. Om dit te doen kun je op het poppetje rechtsonder klikken.

• Klik daarna op contact, bugs & suggesties.
  • Klik op vraag om hulp en omschrijf het probleem
  • Klik op verstuur bericht.