Mijn werkgever betaalt nu voor Meditation Moments, maar ik heb al een abonnement. Wat moet ik doen?

Je kunt jouw persoonlijke abonnement omzetten naar een zakelijk abonnement. Dit doe je door te klikken op de aanmeldlink in de uitnodiging die je van ons of je werkgever hebt ontvangen. Daarna kies je voor ‘ik heb al een account’. Volg de stappen om jouw bestaande account aan je werkgever te koppelen. Let op: heb je een abonnement via iOS / App Store of Android / Google Play? Dan moet je deze wél zelf nog opzeggen (en weer activeren als jouw werkgever stopt met Meditation Moments). Dit kunnen wij niet voor je doen. Lees hier hoe je dit doet.