Hoe kan ik een cadeaubon verzilveren?

Gefeliciteerd!

Je hebt een bijzonder cadeau gehad, namelijk onbeperkte hoeveelheid momentjes rust en tijd voor jezelf. Door het volgen van onderstaande stappen heb je binnen enkele minuten toegang tot alle content in de app.

STAP 1. ACCOUNT AANMAKEN

Is dit de eerste keer dat je de app gebruikt? Maak een account aan via deze link. Vul vervolgens je gegevens in om een account aan te maken. Dit is een gratis account. 

STAP 2. CADEAUBON VERZILVEREN

Nu je een gratis Meditation Moments account hebt aangemaakt, is het tijd om dit account om te zetten naar een Premium-account.

Klik nu op 'Waardebon verzilveren’, je komt dan op een pagina waar je kunt inloggen met het zojuist door jou aangemaakte Meditation Moments account (gebruik dus hetzelfde e-mailadres waarmee je jouw account hebt aangemaakt in de app). 

Let op: je krijgt weer een nieuwe login-code; de code die je hebt gebruikt bij het aanmaken van het account kun je namelijk niet twee keer gebruiken.

Nadat je hebt ingelogd kun je vervolgens in het menu op ‘verzilver cadeaubon’ klikken. Vul hier de code van de cadeaubon in en klik op ‘Verzilver’. Je bent nu Premium-member, je hebt nu toegang tot alle content van de app. Mocht je niet direct toegang hebben tot alle meditaties in de app, herstart dan de app.

STAP 3. DOWNLOAD DE APP

Om Meditation Moments op je telefoon of tablet te gebruiken, is het nodig om de app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Zoek op ‘Meditation Moments’ en klik op de app om deze te downloaden. Log vervolgens in met het account dat je in stap 1 hebt aangemaakt (kies hier voor de optie 'Ik heb al een account' om in te loggen).


STAP 4. CONTROLEER OF JE PREMIUM LIDMAATSCHAP IS GEACTIVEERD IN DE APP

Open de Meditation Moments app en ga naar het tabje ‘Profiel’. Onder jouw naam staat nu 'Premium'. Vanaf nu is alle premium content beschikbaar in de app. 


Hulp nodig? Stuur een mail naar contact@meditationmoments.com of chat met ons. 

Heeft dit jouw vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem ontstaan met het verzenden van jouw feedback