Hoe kan ik een cadeaubon verzilveren?

Geniet van oneindig veel momenten rust met Meditation Moments Premium. Volg de onderstaande stappen en krijg binnen enkele minuten toegang tot alle content in de app.

Stap 1: Account Aanmaken

Ben je nieuw bij Meditation Moments? Maak een gratis account aan via deze link. Vul je gegevens in en maak je account aan.

Stap 2: Cadeaubon of Voucher Verzilveren

Nu je een gratis account hebt, kun je jouw cadeaubon of voucher verzilveren om toegang te krijgen tot alle premium content. Dit doe je via je internetbrowser, niet via de app.

1. Ga naar deze link en log in met je nieuwe account.
  2. Je krijgt een nieuwe login-code; gebruik deze in plaats van de code die je gebruikte om je account aan te maken.
  3. Vul de code van je cadeaubon of voucher in en klik op 'Inwisselen'.

Je bent nu Premium-lid en hebt toegang tot alle content in de app. Als je niet direct toegang hebt tot alle meditaties, herstart dan de app.

Stap 3: De App Downloaden

Om Meditation Moments op je telefoon of tablet te gebruiken, download de app uit de App Store of Google Play Store.

1. Zoek op ‘Meditation Moments’ en download de app.
  2. Log in met je account (kies 'Ik heb al een account').

STAP 4. Controleer of je Premium lidmaatschap is geactiveerd in de app

Open de Meditation Moments app en ga naar het tabje ‘Profiel’. Onder jouw naam staat nu 'Premium'. Vanaf nu is alle premium content beschikbaar in de app.

Hulp nodig? Stuur een mail naar contact@meditationmoments.com of chat met ons.