In welke talen is de Meditation Moments app beschikbaar?

De app is inmiddels beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. 

De Nederlandse versie van de app geeft toegang tot beide talen; de Engelse versie van de app biedt enkel toegang tot de Engelstalige meditaties, programma's en muziek. 

De luisterboeken zijn te beluisteren via de Nederlandse versie van de app. 

Heeft dit jouw vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem ontstaan met het verzenden van jouw feedback