Kan ik mijn Premium account op meerdere apparaten gebruiken of delen?

Jazeker, dat kan!

Je Meditation Moments Premium account werkt prima op meerdere apparaten tegelijk. Je mag met jouw Meditation Moments Premium account inloggen op maximaal 3 devices (smartphones en tablets).

Let wel: de afspeelgeschiedenis wordt niet apart opgeslagen, omdat je met één e-mailadres gebruik maakt van de app.