Kan ik mijn account op meerdere apparaten gebruiken?

Jazeker, dat kan!

Je Meditation Moments Premium account werkt prima op meerdere apparaten tegelijk. Je mag met jouw Meditation Moments Premium account inloggen op maximaal 3 devices.

Let wel: de afspeelgeschiedenis wordt niet apart opgeslagen, omdat je met 1 e-mailadres gebruik maakt van de app. 

Heeft dit jouw vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem ontstaan met het verzenden van jouw feedback

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op