Hoe betaal ik voor een Meditation Moments abonnement?

Je kunt via deze link een abonnement afsluiten.

Daarnaast kun je een abonnement via een in-app abonnement aanschaffen. Dit houdt in dat voor abonnementen afgesloten op een Android-telefoon de betaling loopt via de Google Play Store. Voor abonnementen afgesloten op een iPhone worden de betalingen via de App Store verwerkt.

Je betaalt dus met de betaalgegevens die je hebt ingesteld bij de Google Play Store of de App Store.
Let op:
Het is via Google Play niet mogelijk om via iDEAL of met een tegoedbon een abonnement af te sluiten. Je kan wel het Lifetime abonnement via iDEAL of met een tegoedbon betalen in de Android app.