Hoe betaal ik voor een Meditation Moments Premium abonnement?

We hebben verschillende manieren om een Premium abonnement aan te schaffen.

Website

Je kunt via deze link een abonnement afsluiten op onze website. Je kunt betalen met iDeal (NL), Bancontact (BE) en/of credit card. Betalingen via PayPal zijn helaas niet mogelijk.

** Indien je betaalt met credit card, dan ontvang je geen herinneringsmails omtrent de automatische verlenging.**

In-app aankopen App Store & Google Play Store

Daarnaast kun je een abonnement via 'in-app aankopen' aanschaffen. Dit houdt in dat voor abonnementen afgesloten op een Android-telefoon de betaling loopt via de Google Play Store. Voor abonnementen afgesloten op een iPhone worden de betalingen via de App Store verwerkt.

Je betaalt met de betaalgegevens die je hebt ingesteld bij de Google Play Store of de App Store.

Let op:

Het is via Google Play niet mogelijk om via iDEAL of met een tegoedbon een abonnement af te sluiten.

Mocht het niet lukken om een Premium abonnement af te sluiten, neem dan contact op met de helpdesk via contact@meditationmoments.nl.