Hoe download ik de meditaties in de app?

Bij een Meditation Moments Premium abonnement kun je meditaties, muziek en hoofdstukken van de luisterboeken downloaden en beluisteren, ook wanneer je geen internetverbinding hebt.

De meditaties worden dan opgeslagen binnen de Meditation Moments App en je kunt ze op ieder gewenst moment afspelen. Je kunt ze niet op je sd-kaart opslaan.

Stappen voor het downloaden (Android en iOS):
1. Open de gewenste meditatie, muziek of het luisterboek.
2. Druk op het pijltje rechts bovenin in je scherm.

3. Selecteer de gewenste optie door op het pijltje aan de rechterkant te klikken.
4. De download begint automatisch.

Voor iPhone gebruikers zijn er twee manieren om de meditaties te downloaden. Naast de bovengenoemde methode, kun je ook bij je 'Profiel' de downloads selecteren en indien gewenst verwijderen.

1. Druk op je profiel (rechtsonder) in de Meditation Moments App.
2. Druk daarna op het 'tandwiel' symbool, rechtsboven. Hier kun je de optie "offline downloads" selecteren:

Mocht het onverhoopt niet lukken om te downloaden, stuur dan een mailtje naar contact@meditationmoments.com. We helpen je graag verder.