Hoe verwijder ik offline downloads?

De Premium app werkt met offline meditaties, muziek en audioboeken, zodat je altijd en overal kan mediteren. Mocht je ruimte willen vrijmaken op je telefoon en/of tablet, dan kun je gedownloade meditaties als volgt verwijderen.

iOS

1. Ga naar het momentenoverzicht
  2. Open het moment waar de meditatie zit die je wilt verwijderen
  3. Swipe van rechts naar links op de te verwijderen meditatie
  4. Je ziet dan een rode balk met de tekst ‘Verwijder downloads’, swipe deze helemaal naar de andere kant van het scherm om de meditatie definitief te verwijderen.

Android

1. Ga naar 'Favorieten'
  2. Klik op 'Offline downloads'
  3. Klik op het desbetreffende item dat je wilt verwijderen.
  4. Klik op het pijltje (rechts bovenin het scherm)

5. Kies welke meditatie je wilt verwijderen door op het icoontje met vinkje erin te klikken.

6. 'Verwijderen' als je de meditatie wilt verwijderen. Kies 'Annuleren' als je dit niet wilt.

Zolang je een Premium account hebt, kun je de meditaties en audioboeken altijd opnieuw downloaden.