Is er ook een nachtmodus?

Ja, voor iPhone gebruikers hebben we een nachtmodus: deze is direct gekoppeld aan de beeldscherminstellingen van je mobiel. Je dient hiervoor eerst de donkere modus in te schakelen.

Donkere modus inschakelen

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid'.
  2. Selecteer 'Donker’ om de donkere modus in te schakelen.

Om de donkere modus vanaf het bedieningspaneel in of uit te schakelen, veegt u omlaag vanaf de rechterbovenkant van het scherm en houdt u de helderheidsregelaar  ingedrukt. Tik vervolgens op  'Donkere modus aan’ of  'Donkere modus uit'.

U kunt ook instellen dat de donkere modus automatisch bij zonsondergang of op een specifiek tijdstip wordt ingeschakeld. Ga naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' en selecteer 'Automatisch'. Tik op 'Opties' om een schema in te stellen voor de donkere modus.

Zie ook https://support.apple.com/nl-nl/HT210332


Voor onze Meditation Moments Android gebruikers kun je bij 'instellingen' naar 'display' of 'scherminstellingen' en deze aanpassen.

Wanneer het scherm als te fel of te licht wordt ondervonden, dan raden we aan de scherm-helderheid op je telefoon of tablet donkerder te zetten.

Heeft dit jouw vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem ontstaan met het verzenden van jouw feedback

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op