Waarom sluit mijn app af?

Wat vervelend dat de Meditation Moments App op jouw telefoon of tablet vanzelf wordt afgebroken. Heb je al geprobeerd de app opnieuw te installeren?

Als het hiermee niet is opgelost, dan kan het liggen aan de zogenaamde "App-killer". Dit is een bekend probleem bij Android telefoons (specifiek Huawei en Samsung) waarbij fabrikanten graag de batterijduur willen verlengen ten koste van de apps. Hoewel het niet in lijn is met hoe Android zou moeten werken, kan Google niet afdwingen dat fabrikanten bepaalde apps laten doorspelen.

Hier zie je een hele pagina gewijd aan dit probleem: https://dontkillmyapp.com/

Ook staat hier oplossingen hoe je het op het toestel kunt aanpassen (indien mogelijk).
Klik op het merk van je telefoon om te bekijken wat je er aan kunt doen:
https://dontkillmyapp.com/

* In sommige gevallen heeft het afsluiten van de app te maken met het feit dat je beeldscherm in de slaapstand gaat. Als je de slaapstand verwijderd, dan kan het probleem ook opgelost zijn.