Verlies ik mijn gegevens en statistieken als ik een nieuwe telefoon ga gebruiken?

Wij slaan je gegevens op, zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken. 

Zodra je op je nieuwe telefoon inlogt met jouw Meditation Moments account, worden alle gegevens overgenomen op je nieuwe apparaat.

Heeft dit jouw vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem ontstaan met het verzenden van jouw feedback