Hoe verwijder ik mijn gratis account?

Als je zeker weet dat je jouw account definitief wilt verwijderen, kun je dit gemakkelijk regelen vanuit de app. Dit doe je als volgt:

1. Open de Meditation Moments app
  2. Ga naar 'Instellingen'
  3. Klik op 'Mijn gegevens'
  4. Klik op 'Verwijder mijn account' om de verwijdering te voltooien

Ben je nog Premium lid, dan mag je eerst je lidmaatschap opzeggen. Je kunt gebruik blijven maken van de app totdat je abonnementsperiode voorbij is, daarna kun je het account verwijderen.

Het verwijderen van je account is definitief, we kunnen dit niet meer herstellen. Als je in de toekomst weer gebruik wilt maken van de Meditation Moments App, mag je een nieuw account aanmaken.