Waar staat de Quote van de dag?

In de Meditation Moments App staan overwegingen, ook wel quotes genoemd.

De quote van de dag is terug te vinden in de app. Klik op de pagina 'Voor jou', scroll naar beneden dan zie je bij Dagelijkse Inspiratie de Quote van de Dag. Ook kun je via 'Profiel' --> 'Quote van de dag' de dagelijkse quote terugvinden.  Deze quote kun je delen op jouw Social Media.

Je kunt de quotes tot twee weken terug bekijken in de app via de optie 'Alles bekijken'.

Je kunt de Quote van de Dag ook terugvinden op https://www.quotevandedag.com/.

Op ons Instagram account kun je de quotes ook lezen en delen op jouw Social Media.

NB. De 'Quote van de dag' is een andere quote dan de quote die je ontvangt als je een meditatie hebt afgerond.