Waar staat de Quote van de dag?

In de Meditation Moments App staan overwegingen - quotes - die wij vinden passen bij de meditaties in onze app.

De quote van de dag is terug te vinden in de app. Klik op het tabblad 'Voor jou', scroll naar beneden dan zie je de Quote van de Dag.

Deze quote kun je delen op je Social Media. Je kunt de Quote van de Dag ook terugvinden op https://www.quotevandedag.com/.

We delen alleen de quote van vandaag op de website en in de app. Op ons Instagram account kun je meer quotes lezen en bekijken.

NB. De 'Quote van de dag' is een andere quote dan de quote die je krijgt nadat je gemediteerd hebt.