Hoe stel ik de taal in?

De Premium-versie van de Meditation Moments app is in twee talen beschikbaar, in het Nederlands en Engels.

Je kunt de taal instellen, zodat je toegang hebt tot de programma's en meditaties in jouw voorkeurstaal. De muziek is hetzelfde in beide talen.
De luisterboeken zijn alleen te beluisteren als de app staat ingesteld op Nederlands.

Je kan de taal aanpassen via de volgende stappen:

• In de app klik je rechtsonder op 'Profiel' / 'Profile'.
  • Klik dan rechtsboven op het tandwieltje (Instellingen).
  • Klik op 'Taal' / 'Language'.
  • Klik bij 'Content in de app' / 'Content in the app' op de gewenste taal: English of Nederlands.
  • Je app staat nu ingesteld op jouw voorkeurstaal.

Bij 'Email en communicatie' (Email and communication) kun je instellen in welke taal je de promoties en meldingen wilt ontvangen.