Ik ben van Android overgestapt naar iOS

Heb je jouw abonnement afgesloten in de Google Play Store, maar ben je overgestapt naar iOS? Dan raden we je aan om het Android-abonnement op te zeggen en een nieuw abonnement af te sluiten.

De Google Play Store is een andere 'winkel'. Om je abonnement op te zeggen volg je deze stappen:

1. Open Google Play Store op je Android toestel.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen.
  4. Tik op Abonnementen.
  5. Selecteer Meditation Moments.
  6. Tik op Abonnement opzeggen.
  7. Volg de verdere instructies.

Je behoudt toegang tot aan het einde van je abonnementsperiode.

Je nieuwe abonnement kun je hier afsluiten. Wanneer je hetzelfde e-mailadres gebruikt, behoud je de statistieken in je account.

Lukt het opzeggen niet? Stuur dan een mail naar contact@meditationmoments.com met een screenshot van de betaling, dan zoeken we je account erbij en helpen we je verder.