Wat valt er allemaal onder het Meditation Moments Premium abonnement?

In het Meditation Moments Premium lidmaatschap zitten de volgende onderdelen:

• 100+ geleide meditaties en visualisaties, variërend van 3 – 45 minuten
  • Meer dan 30 uur aan muziek
  • Luisterboek Dansen in de hemel (t.w.v €20,-)
  • Luisterboek Think and Grow Rich (t.w.v. €20,-)
  • Luisterboek Master Your Mindset (t.w.v. €20,-)
  • Het introductie programma
  • Het programma De kracht van ademhaling
  • Het programma Meester worden over je brein
  • Ongeveer elke 6 tot 8 weken krijg je een update met nieuwe meditaties en muziek
  • Streamen en Offline luisteren

Geniet van jouw Premium Meditation Moments!

Twijfel je nog of je al direct een betaald abonnement wil afsluiten, meld je dan via deze link aan voor de 10-daagse proefperiode. Deze is gratis en geheel vrijblijvend; na deze periode wordt je account omgezet naar een gratis account. Echt gratis dus.