Waarom vraagt de Meditation Moments Android app toegang tot mijn foto’s / media / bestanden?

Android heeft een aantal machtigingsgroepen bepaald. De Meditation Moments app vraagt toegang tot de machtigingsgroep ‘Foto’s / Media / bestanden’ omdat we de meditaties offline willen opslaan op jouw toestel. Dit doen we zodat je ook kunt mediteren als je geen internet hebt of dat je zonder problemen tijdens het mediteren de vliegtuigstand kunt activeren. Voor alle duidelijkheid vermelden we hier graag dat we nooit andere bestanden zoals foto’s op je telefoon zullen bekijken/lezen dan onze eigen meditaties.

(Voor meer informatie omtrent de machtingsgroepen zie: https://support.google.com/googleplay/answer/6014972