Waarom vraagt de Meditation Moments Android app toegang tot mijn foto’s / media / bestanden?

Android heeft een aantal machtigingsgroepen bepaald. De Meditation Moments app vraagt toegang tot de machtigingsgroep ‘Foto’s / Media / Bestanden’ omdat we de meditaties offline willen opslaan op jouw toestel (op het interne geheugen). Dit doen we zodat je ook kunt mediteren als je geen internet hebt of dat je kunt blijven mediteren als je toestel in vliegtuigstand staat.

Voor alle duidelijkheid: Meditation Moments heeft geen toegang tot andere bestanden zoals foto’s op je telefoon.

Voor meer informatie omtrent de machtingsgroepen zie: https://support.google.com/googleplay/answer/6014972