Waarom neemt de app zoveel ruimte in op mijn telefoon?

De meditaties, audioboeken en muziek worden opgeslagen op je apparaat. Wil je ruimte vrijmaken? Verwijder dan een aantal meditaties, audioboekhoofdstukken of muziektracks. Deze kun je later uiteraard gewoon weer downloaden.

Op iOS-apparaten verwijder je een mediatie, audioboekhoofdstuk, programma of muziektrack door in de overzichtslijst het item dat je wilt verwijderen van rechts naar links te swipen. Dan komt de knop naar voren waarmee je de download van je apparaat kunt verwijderen.

Op Android-apparaten verwijder je een meditatie, audioboekhoofdstuk, programma of muziektrack door in de overzichtslijst lang te drukken op een item. Er verschijnt dan een pop-up waarin gevraagd wordt of je dat item wilt verwijderen.