Waar kan ik een factuur downloaden?

Het downloaden van je Meditation Moments Premium factuur kun je gemakkelijk zelf doen.

Als je een abonnement hebt afgesloten voor een Android telefoon kun je informatie hierover vinden in de Google Play Store.

Heb je een iOS/iPhone abonnement? Dan kun je informatie hierover vinden in de Appstore via deze link: https://support.apple.com/nl-nl/HT204088

Heb je het Premium abonnement afgesloten via onze website