Waar kan ik een factuur downloaden?

Het downloaden van je Meditation Moments Premium factuur is eenvoudig. 

Heb je het Premium abonnement afgesloten via onze website


Als je een abonnement hebt afgesloten via Google Play Store (Android-toestellen), dan kun je informatie vinden in de Google Play Store.


Heb je een iOS/iPhone abonnement? Dan kun je informatie vinden in de Appstore via deze link: https://support.apple.com/nl-nl/HT204088


Heeft dit jouw vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem ontstaan met het verzenden van jouw feedback