Welke ademhalingsoefeningen kan ik doen als...?

Heb jij vaak last van stress? En wil je meer en beter kunnen ontspannen? Of beter slapen?

Richt je aandacht dan op je ademhaling. Je ademhaling heeft veel meer invloed op je dan je misschien denkt, zowel fysiek als mentaal.

Op deze pagina vind je meer informatie over onder andere de Ujjayi en Bhastrika ademhaling, en diepe buikademhaling.

Ook hebben we het programma 'Transformatief ademen' en diverse ademhalingsoefeningen toegevoegd aan de app. Robert Bridgeman, expert op het gebied van ademhaling, leert je in vier korte lessen hoe je aan de hand van je ademhaling een staat van ontspanning – en zelfs transformatie – kunt bereiken.