Wat zijn Solfeggio frequenties?

Solfeggio frequenties bestaan uit sets van specifieke tonen die resoneren op bepaalde frequenties, elk met een unieke werking en voordelen. Je kunt ze direct waarnemen als één enkele toon en je hoeft er geen koptelefoon voor te gebruiken om hun effect te merken. 

Elke solfeggio frequentie wordt in verband gebracht met specifieke voordelen, zoals het bevorderen van het herstellend vermogen van het lichaam of spirituele groei. 

Dit komt doordat wordt verondersteld dat de frequenties resoneren met de Schumann resonantie (het energieveld van de aarde) en met de chakra's in ons lichaam.

Solfeggio frequenties kunnen je zowel fysiek als mentaal beter laten voelen.

  • 174 Hz - Sooth & Relieve Deze frequentie is bekend om zijn kalmerende en pijnverlichtende eigenschappen. Je kunt deze frequentie gebruiken om meer gevoelens van veiligheid en geborgenheid te ervaren.
  • 285 Hz - Restore & Renew De frequentie 285 Hz kan helpen bij het herstellen van stress en spanning. Ook kan het het zelfherstellend vermogen van het lichaam helpen bevorderen.
  • 396 Hz - Ease & Release Deze frequentie wordt geassocieerd met het loslaten van negatieve gedachten. 396 Hz kan je helpen om emotionele blokkades te doorbreken en een gevoel van rust en vrijheid te ervaren.
  • 417 Hz - Evolve & Transform De frequentie 417 Hz ondersteunt bij het proces van verandering en helpt bij het loslaten van negatieve gewoontes en gedachten. Oude patronen doorbreken en ruimte maken voor positieve veranderingen.
  • 528 Hz - Rejuvenate & Replenish 528 Hz is ook wel bekend als de liefdesfrequentie. Deze frequentie staat erom bekend dat het gevoelens van liefde, vreugde, vrede en harmonie kan bevorderen.
  • 639 Hz - Love & Connect Deze frequentie bevordert verbinding en harmonie in relaties. Het kan je helpen om diepere en meer authentieke relaties op te bouwen met anderen.
  • 741 Hz - Awaken & Expand 741 Hz kan je helpen bij het oplossen van problemen waar je mentaal of lichamelijk mee worstelt. Het kan je ondersteunen in het bereiken van een heldere geest en een gezond lichaam.
  • 852 Hz - Align & Rebalance 852 Hz bevordert spiritueel ontwaken en bewustzijn. Deze frequentie kan je helpen om een dieper inzicht te krijgen in jezelf en je verbinding met het universum te versterken.
Heeft dit jouw vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback! Er is een probleem ontstaan met het verzenden van jouw feedback