Waar kan ik mijn betaalgegevens wijzigen?

Als je via ons eigen betaalsysteem (via de website van Meditation Moments) het premium abonnement hebt afgesloten, kun je hier inloggen en onder het kopje ‘Beheer abonnement’ je betaalgegevens wijzigen.

Als je op een iOS-apparaat het premium abonnement hebt afgesloten, kun je hier lezen hoe je jouw betaalgegevens wijzigt.

Heb je op een Android-apparaat het premium abonnement afgesloten, dan kun je hier lezen hoe je jouw betaalgegevens wijzigt.